Selasa, Disember 20, 2011

BOSAN DENGAN KEADAAN SEMASA

Sekarang dok kecoh cerita pasal mahasiswa nak kena ludah la..ludah kena mahasiswa la..
Kat opis aku ni..dok buat Youtube tengok video-video yang berkaitan dengan benda alah ni la..


Aku pikir la..better just duduk mengadap laptop buat kerja yang sepatutnya jadi kerja korang nak cari duit untuk sesuap nasi bagi anak bini makan dari melayan benda-benda alah ni..tak bawa untung pun.....bagi aku la....taktau la kot-kot bagi depa bawa untung ka sebab syok melayan video semangat dari orang-orang tua ni semua kan....Kot-kot bagi semangat kat depa ka untuk buat kerja dengan lebih jitu lepaih tengok video tu kan...hahhahahhahahahha..



Makan KFC lagi best..

2 ulasan:

Bijen M. berkata...

Kerja kat TM yang supply Streamyx, internet dia laju tahap gaban dak?

Amira Amair The Poyos berkata...

Bijen..

sekarang org pakai UNIFI..
TM supply gak..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!