Jumaat, Mac 05, 2010

Aku pun boleh buat,tapi awat aku buat jadi meleleh?awat tak pancut?huuuu!

Sebagai satu-satunya anak yang ada,mak bapak aku layan aku sama rata dari segi jantina.Kiranya kat dalam bilik aku tu dulu banyak betul mainan yang berunsurkan keperempuanan dan kelakian.kojap aku main anak patung,kojap aku main kereta mainan.Kira da krisis identiti jugak la..bercelaru sama da aku ni pompuan ka..laki ka..im confius tahap babun.Satu hari,aku balik kampung blah mak aku.kat kampung mak,aku suka kawan-kawan dengan budak laki-laki.Depa masuk bendang,aku masuk,depan panjat pokok,aku panjat,depa main tembak-tembak,aku pun main.

Satu hari,masa tengah main tuju kasut,tiba-tiba salah sorang dari kawan aku,si ayeh tu tiba-tiba ja berlari kat sebatang pokok,londeh seluar,pastu pancut.Pastu aku tengok anas pun sama.Depa dok lawan-lawan pancutan sapa paling jauh.Tengok-tengok ayeh punya lagi jauh.Dia gelak sakan.Cilakak,aku pun boleh buat.Jadi aku pun pi kat pokok tu,londeh seluar dan...

aik..awat aku tak pancut pun..awat meleleh ja..?

"hahahaha..mia takdak anu..hahahahaha"


Petang tu jugak ayeh dan anas balik ke rumah dengan baju compang camping dikerjakan aku..

6 ulasan:

pakcik kordi berkata...

hahahaha...gila!!

mira amair berkata...

to pakcik:

ya pakcik..ceq masa kecik2 dlu mmg gila skit..huahuahua

Cikgu Ibrahim berkata...

ya Allah.. ingat cerita pasal apa?

mira amair berkata...

to cikgu:

cikgu jgn terkejut nah..ni bkn cerita lucah..hahahahha..

Penanggah berkata...

teringat zaman jadi budak kocik dulu..walaupun maso tu susah tapi happy jer.. hehehe

mira amair berkata...

to penanggah:

tu la..aku pun sma gak..ms kocik2 dlu xde masalah lansung..tau main je..bila dh bosar tua bangka macam ni..mcm2 masalah ada..cam nak balik ke zman budak2 ha..wlaupun zman tu zman suko koncing dalam seluar..huahuahuahua

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!