Ahad, Ogos 14, 2011

BUNTU BILA BLOG JADI GILA

Argghhh!!

Blog aku memang problem la!!!

sat bleh komen..sat tak boleh komen..tension gilak!!

arrgghhh..ada ka hero-hero yang boleh bantu aku ni??!!








Hmmm..kesian plak kat Miss Poyo ni..nak tolong ka takmau?

2 ulasan:

Kaki Merapu berkata...

ni buleh ja kot...hahahahha...

Amira Amair The Poyos berkata...

Kaki Merapu..


kadang-kadang ja blog ni mai angin meroyan dia..tensen jugak la..ahahhaha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!