Ahad, Jun 19, 2011

VIDEO TAKBLEH BLAH

Aku tengok video ni kat blog Serius..Blog saudara Obefiend.aku ni hari-hari layan blog dia..muahahahahahahahha..
Bila aku tengok video ni kat blog dia.gila lawak la..aku tengok dengan Aloyah gelak sakan samapi urat perut cekang..siap nak terkencing lagi..berterabur aku lari pi tandas..hahaahahha..
Dah tu aku layan sampai habis plak tu..Adoi laa...







Hadooiii..Gila lawak la..Production mana la yang wat video ni...??
hahaahhahahahaha

2 ulasan:

nizamsani berkata...

hahaha.

Amira Amair The Poyos berkata...

nizamsani..

ko gelak ek?
hahahhahahhaa

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!