Rabu, Jun 15, 2011

GAJAH

Tadi,elok ja aku aku keluaq dari bilik aku nak ke bilik air..nak mandi la..Aku terserempak dengan Mirul yang baru balik dari kerja nak menuju ke bilik dia.Lepaih tu dia tengok aku ataaih bawah sambil buat muka jelik..muka menyampah la kat aku kan..Chaiihhh!! Apahal plak buat muka jelik macam tu..Aku pun kata..


"Awat hang buat macam tu?Sakit hati ka tengok kak hang ni hot sangat dari marka hang?hahahahha.."


Lepaih tu apa tau dia jawab?


"Ni..tolong sikit la..tarak sakit hati aiihhh...Kalau takat diri tu macam gajah tengah berkemban..hahahahahaha"

Whatttttt!!!! Gajah berkemban hang cakap kat aku???
Awat aku makin gemuk ka???








Ni Poyoo...Aku kalau berkemban..lagi segak dari hang..huuiii!!



4 ulasan:

Dark Half berkata...

jujur betui adik hang..hahaha
tapi aku rasa hang takda la gemuk sgt kan? taktau la kalau2 semakin mengembang. aku stakat usha gambar jek..kikiki

Amira Amair The Poyos berkata...

Dark Half..


hahahhaahha...
takat ushar gmbar memang indah..
hahhahhaha

Kaki Merapu berkata...

sambungan pas tu hg xnak cerita ka mira??

hg p depan cermin hg tgk diri hg kan...kan...kan...hahahahaha..

Amira Amair The Poyos berkata...

Kaki Merapu..


haaa..pandai hg meneka noh..mmg aku tgk cermin..tapi aku tenok betoi-betoi kan..muka aku mcm nora danish plak..hahahahhaa

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!