Khamis, Januari 19, 2012

GAJI NAIK

Yeaahhhh!! Gaji aku dah naik 3%!!!!
lepaih tu tak lama lagi akan naik lagi plak..mybe dua tiga bulan lagi naik lagi plak..dalam proses..yang ni naik berdasarkan prestasi aku tahun lepaih plak..Lepaih tu bulan 4 dapat bonus plak..
Weeee!!!

Alhamdullilah..!!!

Incik Bachok dengan Mirul gaji depa tak naik..bonus pun tak dapat sebab depa baru sebulan masuk kerja kan..sebelum ni Incik Bachok kerja dalam TM bukan permenant..Ni dah permenant,kena tunggu tahun depan la..hahahahhahha......


Nak kena belanja family aku makan ni...Ikan bakar kat Sungai Petani..
Weee!!!

2 ulasan:

babylex berkata...

dap nyer mkn di tajung dawai an?.. <3 it.

Miss Poyo berkata...

Tarak makan kat tanjung dawai pun..
pandai2 ja hg ni..hohoho

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!