Khamis, Januari 05, 2012

KURUS

Sejak akhir-akhir ni aku tengok kucing aku si Baby ni makin kurus.Aku syak la kucing aku ni susah hati la sejak bergelar seekor bapa ni..Mau tak susah hati..anak dapat 4 ekor hasil nafsu serakah dia kat kucing toksu aku..mati 3 ekoq tinggal sekoq..lepaih tu ada lagi dua ekoq kucing betina plak mengandung anak si Baby ni..tengok perut masing-masing mak aihh..mesti ada dalam lima enam ekoq pa dalam tu..hahhaahhahhahahhaha...






Macam mana aku tau tu anak hasil Baby..Sebab aku penah mengintai Baby kongkek depa..hahhaha..psiko gila aku tengok kucing sendiri dok senggama..kalau sekali takpa..ni tiap-tiap hari dua ekoq kucing tu dia kongkek..memang sah la tu si Baby punya anak kan..hahahhaha...









Jadi aku rasa baby memang susah hati la..anak ramai kan..dengan nak kasi si ibu-ibu makan lagi..anak-anak lag..mana Baby nak cari makan..ni makan dia pun aku kasi..ada hati nak bagi gundik-gundik sama anak-anak beliau makan..puiiii!!






Tu la...terlajak perahu boleh dundur..terlajak kongkek buruk padahnya..

La ni amik hang baby...merana la hang sampai kurus kering,aku pun susah hati tengok badan hang dah macam kucing Somalia lagaknya..Satgi orang kampung tudoh aku tak kasi hang makan plak..buruk la nama aku kan...








Tadi pagi pun aku tengok dia dok ushar kucing oren jiran belakang umah aku...lain macam ja aku tengok cara dia..aku cepat-cepat halau kucing tu jauh-jauh..baru puas hati aku...hahahhahaha...








Gundik tiga..anak enam belas...adoiii..pening gua!!!



3 ulasan:

SuE_haNa berkata...

hahaha..gelong..sure byk baka ni..bak sekoq kat aku..

Miss Poyo berkata...

Sue_hana..



tunggu depa beranak dlu..aku kelas2 bagi kat hg..weeee

Tanpa Nama berkata...

lawak la mira punya kucing ni hahahahah :D

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!