Ahad, Ogos 08, 2010

Mercun oh mercun

Semua orang tahu aku,bulan puasa dengan mercun dan bunga api tak dapat dipisahkan umapama air dicincang tak putus-putus dan umpama isi dan kuku.cerita kegilaan aku bermain mercun sehingga ke tahap pengebom berani mati memang aku dah cerita dah kat entri terdahulu masa bulan puasa tahun lepas.malas dah nak tulis banyak-banyak lagi keakraban aku ngan mercun ni..Apa yang buat aku peniang kepala sekarang ni ialah susah benar nak cari pengedar mercun scara borong ni.Aku contact macam-macam orang dah,nak beli mercun,tapi semua orang macam dah hentikan aktiviti pengedaran mercun depa yang berjaya ni.Darah aku makin meruap-meruap bila baru ja taksat tadi aku dengar bunyi mercun tadi.Mana aku nak cari mercun ni!!!!!????


Sialap-silap aku sendiri yang pi seludup sendiri mercun..hahahhaha

3 ulasan:

armouris berkata...

info tentang mercun di SIHAT SELALU - Kesan Bahan Kimia Dalam Mercun

armouris berkata...

info tentang mercun di SIHAT SELALU - Kesan Bahan Kimia Dalam Mercun

mira amair berkata...

armouris..wah..ekau amik berat pasal den...terharu haaa...

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!