Khamis, Ogos 26, 2010

Pinjaman Peribadi

Bila aku contact Makjang aku sebab aku nak buat pinjaman peribadi,soklan 1st yang makjang tanya ialah..

"Hang nak pinjam ni,sebab nak kahwin ka?"

Hahahahahahahahaha..kenapa ek bila sebut ja pasal pinjaman peribadi,orang mesti pikir sebab nak kahwin..
Makjangku sayang yang cantik..banyak benda boleh dibuat dengan pinjaman peribadi tu selain dari kahwin..
hohohoho...

2 ulasan:

aishah_conteng_je berkata...

paranh dah hang ni mira, nak sampai seru dah tu.

keh2

:)

mira amair berkata...

Aishah..
dak lagi...lmbat lagi nuh..
hahahha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!