Khamis, Ogos 12, 2010

Interview lagi..hidup penuh keinterviewan nampak...

Tadi Incik Bachok ada call aku.Dia bagitau aku yang dia baru terima panggilan dari sebuah company contruction.Esok dia kena hadir interview untuk jawatan Site Clerk.Wahhhh...Incik Bachok pun macam bakal terjun je ke dalam lembah site-site ni..hahahahahahaha...Hope esok dia berjaya dalam temuduga tu dan kalau berjaya,selamat datang ke dunia panas dan selekeh..kikikikiki..

Goodluck!!


Thank to Naim jugak sebab tolong hantar resume ni kat bos dia..kalau Incik Bachok berjaya,hang ada habuan dia nah..hohoho..

2 ulasan:

chentaMAYA berkata...

gud luck!

mira amair berkata...

chentaMAYA:

Cheq akan smapikan ucapan anda kat Incik Bachok nahh..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!