Selasa, Ogos 31, 2010

KAWANLAH

Sekarang Azhan tak main dah Facebook-facebook ni..
Dia dah layan KAWANLAH...
Bagus hang Azhan oiii..
menepati saranan kakak hang ni..
Jangan main Facebook sangat..


Tapi KAWANLAH tu apa?
huhuhu..

4 ulasan:

LORD ZARA 札拉 berkata...

kawanlah?

apa tu wei?

mira amair berkata...

Aku rasakan Zara..kawanlah tu macam facebook jugak..tapi malaysia punya kot..adik aku dok main game dalam tu..

Eman berkata...

kawanlah tu mcm pelik la. tp ok la ada web dr malaysia. cuma kelakar kot perkataan3 dlm website tu.

HEHHEEE..

mira amair berkata...

Eman..tu la pasai..xpala..dia guna bahasa melayu..nama pun web Malaysia..tapi bgus jugak..xpyh la dok syok sangat dengan yahudi punya website ni..gunalah barangan buatan Malaysia..hohoho..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!