Jumaat, September 09, 2011

KENA TAX 6% KALAU NAK TOPUP..

Kali aku rasa better guna Pasca bayar lagi untung..Walaupun kena Tax..Tapi rasanya kurang dari yang Topup kot..hahahahahha..

Mlaas nak selidik dan nak siasat betul ka dak teori aku ni..tapi firasat aku kata betul..hahahhahaha...Betul la tu kan...hahahhaha..Kasihan ya orang yang pakai Prabayar..
hahahhahahhahahhahahhaahhaha...

Kalau firasat aku salah..sila teguq..

2 ulasan:

Penanggah berkata...

apa la.. pakai prepaid ler best... ada cukai perkhimatan 6%.. lalalalala.. bestnyer cukai ni..

Amira Amair The Poyos berkata...

Penanggah..

Incik Bachok pun dah gelak kuat bila dengar gua bc blog lu kat dia..Kira lu lg hebat la dr gua..dia bc blog gua..dia tak prnah gelak pun..cinabeng btul lu..hahahha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!