Ahad, September 11, 2011

TERLEPAS

Aku terlepas tengok cerita The Cave Of The Golden Rose kat TV9..Tu cerita feveret aku masa kecik-kecik dulu..Waaaa!!!

Hampeh betul la!!



Hari ni baru Siri 1 ka?Huhuuhu!!







Aku tau..hang nak tengok cerita ni sangat sebab nak layan muka aku kan..malu plak nak ngaku..heeee!!

4 ulasan:

nizamsani berkata...

sempat tengok malam tadi.

Amira Amair The Poyos berkata...

Nizamsani..

aku jeles sama kau...ya aku mmg jeles ni...hahahahha

along berkata...

tarabas.. best villain ever

Amira Amair The Poyos berkata...

Along...

Ya..btul ckp hg!!
Like byk kali!!!

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!