Sabtu, September 10, 2011

MALAS

Setiap bulan selama tujuh hari aku akan datang satu perangai yang gila huduh nak mampus bagi orang perempuan iaitu malas mandi..memang huduh gila perangai ni tapi terpaksa jugak lawan perangai malas aku ni sebab selama tu hari tu aku 'kotoq'.

Tapi lepas ja kejadian 7 hari ni..aku kembali normal..Bodoh punya perangai!!
Memang aku tak suka la dengan perangai diri aku sendiri ni time ni..
Tak Suka!!!!

2 ulasan:

Bijen M. berkata...

Hampeh minah ni.
Hang tunggulah makhluk mai hinggap kat hang baru tau.

Amira Amair The Poyos berkata...

Bijen..

hg jgn Bijen..aku dh la penakut..mls aku pn aku pi mndi gak..hahhahha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!