Jumaat, September 30, 2011

KEPADA PENANGGAH

AWAT AKU TAK BOLEH TULIS KOMEN KAT BLOG HANG NIHH!!
HANG BOLEH PULAK TULIH KOMEN KAT BLOG AKU..
ADAKAH INI PROPAGANDA BARAT..
JAWAB..JAWAB!!


HAHAHHAHA..

2 ulasan:

Penanggah berkata...

pening gak gua pikirkan masalah lu ni miss poyo.. yg dikatakan telah berlarutan hampir 12 tahun..

tp menurut siasatan awal pak cik dolmat iaitu ketuo kampung gua yg kelapan.. bliau percaya mngkin ini smua angkara pihak CIA yg tlah mlepaskan beberapo ekor virus jenis cikubeh yg begitu ganas.. ini krana pihak CIA begitu cemburu diatas keunggulan serta kehebatan blog miss poyo.. lebih2 lg gossip panas percintaan miss poyo dengan abang bachok yang sedang meletop2 skarang ni...

menurut kajian ketuo kampung gua.. virus jenis ni amat bahayo kepada penunggang basikal kerana gigitan virus ni mampu memutuskan rantai dan tiub beskal sesiaper sahaja..

gua pun dah usulkan masalah lu miss poyo kat SKMM dan arap lu dapt bersabar lima nam tahun lagi.. lg pun bukan lu sorang jer.. masalah ini turut dialami oleh pakcik leman cendol merangkap ajk pusat persatuan penternak kambing boer semalaya.. dimana gasket motor kapai beliau hampr setiap hari bocor akibat diserang virus cikubeh ni..

Amira Amair The Poyos berkata...

Penanggah..

nmpaknya bukan kata 5 6 tahun..1 juta tahun lg pun blum tntu masalah gua setel..Nmpaknya khidmat SKMM tdk relevan lg skrg ni..
mybe gua kna mnta tlg pihak FBI utk mlawan kjahatan CIA yg durjana ni..gua akan call ejen Fox Mulder dan Dana Scully nk bg setel msalah virus Cikubeh yg lu katerkan ni..

Banzaii!!!

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!