Ahad, Mei 15, 2011

FILEM FEVERET:MY LITTLE BRIDE(2004)

Filem My Liltle Bride ni dah lama dah aku beli..Tahun 2005 kot..Masa baru beli DVD dia dulu..Hari-hari aku tengok sebab kelakar nak mampus..hahahhaa..





Poster My Little Bride








Filem Ini mengisahkan mengenai Boeun(Moon Geung Young),seorang budak perempuan berumur 16 tahun dipaksa berkahwin dengan seorang lelaki yang juga cucu kepada kawan baik datuknya, Sangmin(Kim Rae Woon) hanya kerana datuk Sangmin dulu pernah menyelamatkan Datuk Boeun masa Perang Korea dulu.



Boeun






Sangmin








Mula-mula ibu bapa Boeun dengan Ibubapa Sangmin tak setuju dengan cadangan datuk Boeun memandangkan Boeun masih bersekolah.Boeun plak lagi la tak setuju sebab dia minat dekat pemain besball sekolah dia yang comel dan Sangmin plak memang tak mau la sebab taste dia terhadap pempuan memang tinggi..nak yang hot-hot ja..tambah-tambah plak Sangmin Graduan luar negara...Dia pulak dah anggap si Boeun ni macam adik dia jaa..Tapi bila datuk Boeun diserang sakit jantung(padahal pura-pura ja..ahhaaha..)akhirnya depa pun bersetuju la untuk berkahwin..



Masa hari perkahwinan









Jadi bila dah berkahwin,bermula la kehidupan Boeun dan Sangmin sebagai suami isteri dengan syarat Sangmin tak boleh melakukan hubunngan suami isteri(sex la tu..hahahha) dengan Boeun selagi Boeun belum berumur 21 tahun.Memang kelakar la dua laki bini ni bila dok dalam satu rumah..Macam-macam kerenah..Sebab Sangmin ni jenis kuat mengusik..Ada ja benda yang dia nak usik si Boeun ni..Keaadan lagi kelam kabut bila Sangmin dapat jadi Ckgu dan diposting plak ke sekolah Boeun..Jadi depa berusaha nak rahsia tentang perkahwinan depa la..




Bila Sangmin ni yang depa sangka bujang dan wajah boleh tahan ni mai mengajar kat sekolah Boeun jan mengajar kat kelas Boeun plak..lagi kelam kabut la..Dengan ramai budak-budak pompuan minat kat Sangmin..Cikgu-cikgu pun minat Sangmin..memang lawak la..



Ni Trailer filem ni..








Yang ni plak mv dia..Lagu ni lawak gila..hahahhaha..






Mana la DVD filem ni dok la ni..aku cari tak jumpa ni..waaaaaa!!!

6 ulasan:

Dark Half berkata...

watch online je mira, senang cter
nanti aku nak try usha cter ni. mmber aku baru suggest suh tgk Gokusen

Amira Amair The Poyos berkata...

Dark half..

Gokusen hang kena tengok dari drama dia..then baru ke filem..Watak Shin Sawada dalam Gokusen tu feveret actor aku berlakon..Jun Matsumoto..hahhaahah..baru hang paham..best citer dia....hang patot bc manga dia sama....memang patot hg tengok cerita tu..bestt!!!

Kaki Merapu berkata...

aku suka jugak...moment sangmin lap pakai panties dalam kelas terbaek..hahahahaha..

Amira Amair The Poyos berkata...

Kaki Merapu..


hahahhaha..adegan tu memg terbaik arr..dah tu..bila Boeun bg isyarat pasal panties tu..dia boleh ushar plak dulu..pastu baru kalut2 smpan dlm poket suar..hahahahha...
memg gelong mamat tu..

Tiera berkata...

bess cter ni ..tp ble pmpuan ni da besar blakon dlm ter cinderella sister's trus aku da x minat dia..huhuhu

Amira Amair The Poyos berkata...

Tiera..

hg ptot tgk ms dia blakon dalam Autumn In My Heart...memang sedih siot..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!