Selasa, Mei 10, 2011

SELAMAT JADI AHLI KELUARGA POYO

Tadi..tengah aku layan baik punya buat kerja..tiba-tiba hanset aku pun bunyik..
aku pun jawab la..

"Helloo..Cik Wan ke ni?suara pompuan tanya..

"Yerrr..sapa ni?


"Saya blablabla...(aku tak ingat dia cakap apa)..nak hantar laptop..blablabla...Sebelum pukul 12 tengahari saya sampai.."


Lepas ja dia dia letak fon dia..aku apa lagi..melompat seronok la..gila setahun lebih aku tunggu..tak dapat-dapat..orang lain sorang-sorang dah dapat..aku ja tak dapat..rasa macam dianak tirikan plak..huhuhuhuhu..
Tapi last-last dapat jugak la..happy ni..

Kepada HP EliteBook 8440p...Selamat datang ke dunia sewel aku...Hhahahhahahha..Hang boleh kawan la dengan satu lagi laptop aku yang ada kat rumah tu..hahahhahahahha...
Ni dia..laptop yang company aku bagi..pakai la sampai pencen..hahahhahaha...




Gila gua bergaya macam model dalam blog poyo..









Cantik tak body gua...???hihihihi...



Aku dok target yang mahal ka.....Cissss!!! Juruteknik ja pun berangan nak mahal...hahahhahahaha






2 ulasan:

Syeza Jamal @ Philocoly berkata...

wow..lucky you..:)
skrg dah x dianaktirikan g da..haha

Amira Amair The Poyos berkata...

sYEZA...

Skrg ni ank angkatkan plak..
hahhahaha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!