Sabtu, Mei 07, 2011

PAKSU YANG NAK KAWIN..AKU YANG BIZI PLAK..

Aku baru ja balik dari butik pengantin..pi cari baju kahwin paksu,Paksu plak semua harap aku..dia ada kursus kahwin hari ni..Akirnya dapat jugak yang berkenan..Warna Maroon dan yang penting..design baru..baru dibikin..baik punya...Dan aku plak kena test baju untuk pengantin pompuan..Apa kes plak aku yang test ni??Macam aku plak yang nak kawin..senang-senang bia aku jela yang kawin..Tadi depa nak amik gambar aku..tapi aku takmau..sebab aku tau..mesti depa nak taruk kat facebook depa...tak guna...

Lepas ja testing...tengok pelamin...discuss hal mekap...aku blah balik..dok pikir macam mana nak bwa pengantin perempuan mai test baju dia ni..nak oter mana yang patut kan..saiz badan bukan sama..aaaahahahahhaahhaha...Dah la bakal maksu aku kerja kat Putrajaya..Argghhh...susah betul laaaa....


Tadi bincang ngan Makcik Fina aku pasal gambar kahwin..menatang outdoor indoor tu laa...mula-mula nak makcik Fina yang amik gambar..nak buat kat Penang Golf Resort tu..Makcik bab tangkap gambar pandai..Tapi nak kena bincang dengan Pakcik Hisyam aku yang dok KL tu plak..dia profesional sikit sebab dia kerja dalam bidang tu..Arggghh!! Peningnya!!!

Nak cari cari paper bag lagi..bunga telur lagi..kad kahwin tak buat lagi..nak kawin lagi sebulan..Arrggghhhh!!!! Sepupu aku yang lain pi mana weiii..Bizi kerja sampai takleh tolong aku..Aku pun Bizi jugak sedara..uhuhuhuuhuhuhu...


Baru aku perasan..rasa macam aku ni perancang perkahwinan plak..aaahahahahaaha...




"

2 ulasan:

Syeza Jamal @ Philocoly berkata...

haha..hebat.
blm wedding sndiri lg kn.
lps ni blh la ko jd wedding planner.

Amira Amair The Poyos berkata...

Syeza,...

Kna wat parttime jd wedding planner ni...
hahahhahaa...

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!