Sabtu, Mei 21, 2011

SAKIT!!

Sakit hati jugak la bila sakit kepala gila-gila sampai takdak mood nak tulis apa satu cerita pun..Tekanan jugak la sebab banyak cerita kat otak ni..tersekat macam tu ja..
Waaaaaaa...


Esok...pukul 7 nak kena ada kat opis dah..berkumpul ramai-ramai nak ke USM Parit Buntar..Temapt sukan dah bertukar tempat plak..Kata ILP Kepala Batas...Tapi last minit bertukaq pi USM plak...Esok..Confirm aku pi naik kereta dengan Abang Syed..Tapi masa balik...Naik kereta dengan Incik Bachok..Hihihihi...Gatai!!!


Arrggghhh..Takleh cerita panjang..kepala makin sakit..Tido Dulu!!!!

2 ulasan:

Kaki Merapu berkata...

bak kat aku idea hg tu mira.

leh aku post kat blog aku.

hehehehe.

Amira Amair The Poyos berkata...

kaki merapu..

kang blog ang tak merapu dah la kalo guna idea aku..kang jadi blog poyo plak..hahahaha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!