Jumaat, Mei 27, 2011

MIMPI INDAH

Semalam aku mimpi Najib 1Malaysia dengan Anwar Al-Jubori lawan bergusti antara sama lain dalam gelanggang dimana aku plak jadi pengadil..
What the fish Arowana betul la tetiba ja aku boleh mimpi mangkok dua ekor tu pehal?
Arggghhh!! Aku berangan nak mimpikan Shah Rukh Khan..dapat mangkuk tua ekoq tu plak..
Takdak pikir depa pun sebelum tidoq..tetiba ja mimpi depa..

Tension betul...Tapi yang bestnya oleh sebab depa dua tu bukan lawan gusti sangat pun..dok lawan kutuk...so aku pulak yang belasah depa..hahahahhaha...blasah truk plak tu..sampai koma dua-dua..hahahhahahahhahahahahahha!!
Ni dikira mimpi indah la kan sebab aku dapat belasah dua-dua pemimpin yang aku tak suka sekali kan kat muka bumi MaLAYsia ni..hahahhahaha...



Indahnya mimpi aku!!!




Mari kita ramai-ramai belasah Miss Poyo!!!!

4 ulasan:

Penanggah berkata...

woitt miss poyo!! brani lu mimpi abang Ajib.. klau ler kak Mah tau mati hang kena lipat.. huhuhuhuuu

Amira Amair The Poyos berkata...

Penanggah..


sebelum kak rosmah lipat aku..aku iron dia dlu..

hahahaahhaha

Kaki Merapu berkata...

mira...gambaq ngan kata2 bang jib memnag kena...Winnnn abes....hahahahaha...

Amira Amair The Poyos berkata...

Kaki Merapu..

hahahahaha..tu ka?
Aku pakai taruk ja..hahha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!