Rabu, Mei 25, 2011

HANG MEMANG PANDAI PUJUK

Walaupun aku kategori ganas suka penyepak orang masa zaman muda-muda dulu..Tapi kalau dengan adik aku sendiri,aku memang lemah gila..Kalau kat luar aku suka buli orang..Kat rumah aku kena buli dengan adik-adik sendiri...Waahhh...memang lemah betul aku ni bila kat rumah..hahahahhaha...


Selalunya aku akan beralah dari segala segi..makan..pakaian..segalany la...huhuhuhuhu..Tapi walaupun aku selalu beralah..tapi mak abah bagi jugak apa yang aku nak..hahahahahha..

Lepastu aku yang adik aku minta aku kasi ja termasuk barang-barang milik aku,kereta,motor,alat solek,kasut,selipar..topi..buku novel hantu....Kecuali laki la kalau aku kahwin nanti..Mau kena penyepak?



Dan hari ni..Mirul berjaya memujuk aku beli kamera DSLR idaman kalbu dia tu...

Waaaaaaaaaaa!!!!



Balik rumah baru rasa menyesal..

Kenapa aku beli??!! kenapa??!! why??!!



Canon EOS 550D.....?Apa benda tu??Apa yang menarik sangat ngan menatang tu..Awat tak beli NIKON ja..hahahahahhahaahahhahahha..






Apa ke bangangnya hang ni poyo??Aku la Canon EOS 550D tu..brengsek lowh!!




2 ulasan:

Kaki Merapu berkata...

eh okeh lor beli cannon...ni leh rakam video HD lagi...betul tak tipu..hahahaha..

Amira Amair The Poyos berkata...

Kaki Merapu..

Eh??Leh rakam video ka?taktau plak aku..cara nak guna aku taktau..ni kan plak nak tau pasal function dia..hahahaha..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!