Isnin, Mei 16, 2011

XMAN...GAME SHOW YANG PALING KELAKAR!!

Masa aku kerja kat Site dulu...aku habiskan masa aku dengan layan tenet ja...masa tu..Game Show yang aku paling minat sekali ialah XMAN...XMAN ni pesertanya adalah para bintang pelakon dan penyanyi Korea..Ada dua kumpulan dalam game ni..dan dalam kumpulan pulak mesti berpasangan..Yang bestnya ialah..dalamsatu kumpulan depa hanya sediakan 3 orang peserta perempuan dan 5 orang peserta lelaki..Jadi sebelum game bermula..Peserta lelaki perlu pikat hati peserta perempaun..kalo tak depa terpaksa brpasangan sesama lelaki la...

Dan peserta yang paling jadi rebutan peserta lelaki Ofcoz la pelakon dan salah seorang ahli kumpulan Babyvox,Eun Yoon Hye....







Tapi selalunya pasangan Eun Yoon Hye dalam game ni ialah penyanyi Kim Jong Kok..Jadi depa yang lain berusaha la nak pikat hati Eun Hye jadi pasangan depa dalam game ni..hahahaha...






Lepas ja sesi memilih pasangan..Bermula la permainan game yang merapu dana...hahahhahahahhaha...

Layan la...banyak siri ni...

4 ulasan:

Syeza Jamal @ Philocoly berkata...

skrg aku dah jd cm ko , asyik tgk game korea sbb join adik aku. best & lawak.

Amira Amair The Poyos berkata...

Syeza..

kalo hg tgk game show Jepun lg la lawak...
hahhaahahaha

Tiera berkata...

tp aku x minat la eun hye blakon..xtau nape..mseh blum mlekat dlm hati aku..huhu

Amira Amair The Poyos berkata...

Tiera...


eun hye tu mcm laki sikit...
hahhaha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!