Isnin, April 11, 2011

NAK GIGIT PC NI..GRRRR!!

Tadi Incik Bachok call aku..

"Depa nak bagi kereta sebijik kat I untuk buat kerja...Saga baru atau Viva." Ok..memang la dapat kan..kalau tak takkan nak pi buat kerja jalan kaki plak kan..


"Lepaih tu laptop jugak.."

What???!!!!!! Incik Bachok baru kerja takdan sebulan dah nak dapat laptop..aku dah kerja setahun lebih..tak dapat lagi...!!


Grrrrrr!!!!!!
Rasa macam nak gigit ja PC kat depan aku ni..geram punya pasal!!



Miss Poyo..jangan gigit..kalau gigit aku cabut semua gigi hang dengan Light Saber ni kang...

2 ulasan:

Dakwat Basah! berkata...

wah. kereta baru, aku jeles, aku nk report sprm. pedulik hape aku gmbr pegang lampu kalimantang tu.

Amira Amair The Poyos berkata...

Dakwat Basah..


oiii..dpt kereta cmpany utk wat keja kira rasuah jugk ka?

hahahahhahahaha........

ko jgn main2 ngn lampu kalimantan ni...sekali dia libas...abis ko..hahahha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!