Sabtu, April 09, 2011

SUPER TIMOR: NYAMUK PASTI LARI...MUAHAHAHAHHAHHAA!

Adoi la..memang lawak gila..hahhahaha...





Nyamuk pun menari jugak la kalau macam ni punya gaya..
hahhahha

2 ulasan:

Dark Half berkata...

alaa...kau teringin gak nak menari camtu kan?

Amira Amair The Poyos berkata...

Dark Half..

cmna hg tau?
mmg aku dh try mnari kat dpn crmin..
jadik hg tau..
hahahhahahha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!