Sabtu, April 16, 2011

JANGAN BIARKAN BOYFRIEND TENGOK TITANIC..BAHAYA...HAHAHAHHA..

Semalam,aku rasa pelik gila sebab dah pukul 1 pagi lebih dah.Selalunya sebelum pukul satu Incik Bacchok akan call aku ataupun mesej aku kata dia nak tidoq,tapi semalam takpun...Heran jugak..jadi aku pun call la dia..Agak lama jugak la aku layan dengaq caller ringtone dia yang tak sedap nak mampus tu.Akhirnya dia jawab jugak..


"Yee...."Tu la ayat dia bila jawab call aku...Ye saja.takdak perkataan hello ka..bagi salam ka.takat ye saja.pemalas betul.


"U tengah buat apa ni?"


"I tengok citer Titanic.."

Whaaaatttt!!!!! Incik Bachok layan filem TITANIC!!!!!!Biar betul mamat ni???dia layan Titanic..Buang tebiat ke hape??






"Biaq betoi U layan Titanic ni?"




"Betul la.."




"Beto ka ni?"




"Betul la..."



"Hahahhahahhaa..betoi ka?"





"Issshhhh!!! awat taktau!!! orang cakap betul-betul la..takkan nak main-main plak..takde masa nak main-main la.!!!!"



Ok...dia dah marah dan dia memang layan filem Titanic...Incik Bachok layan Titanic..Filem jenis-jenis ni dia tak suka tapi tiba-tiba ja dia layan...Ohhhh!!!

Jadi oleh sebab aku naikkan kemarahan dia,aku pun terus letak telefon.hahahahhaha..15 minit kemudian..Dia call aku balik...






"Bodoh betul si Jack tu!!!"

Takdan aku nak cakap helo..dia dah cakap benda ni...



"Awat plak..U benci sangat kat Jack Sparrow pasaipa plak??"Aku soal dia..




"Jack Sparrow yang mana plak u cakap ni??? I cakap Jack Titanic ni...!!"

Owhhh!! Jack Sparrow watak dalam Pirates Of Carribean lakonan Johnny Deep la.........hihihihihi.




"Awat dengan Jack tu?Hensem apa..."



"Dia tu bodoh tau dak...sepatutnya masa kapal dok karam tu...cari la siap-siap papan kan...amik sorang satu...ni tak tak...Kan dapat papan satu jek...Tak pasal-pasal mati!"



"Lohhh..dah pengarah suruh buat lagu tu...dia berlakon ja..."



"Pengarah pun bodoh!! Naya anak dara orang jek!!"

Aiii...Emosi plak...




"Anak dara sapa plak depa aniaya...??"


"Kesian Rose..Romen baik punya dengan Jack..Last-last Jack tinggalkan dia...naya.naya.."



"Loh...kan Jack Mati...bukannya lari..."



"Naya jugak la..!!!!"

Hahahhahahhahaha...Gila emosi Incik Bachok..hahahhaha..Tengok filem tu pun emosi...bengong betul...hahahhahahahahhahahahhaha....



"Eh,u nangis ke tengok Titanic ni?"



"Mana ada!!!"


"Mesti u nangis ni...hahahhaa"



"Mana ada la!!! I kan laki...I tahan la...!!sebak ja pun...tapi i tahan..Orang takdak perasaan jek yang kalau tengok cerita ni tak rasa pape macam u!!"




Ehhh??cakap kat aku plak....hahahahha...Jadi aku dah dapat pengakuan tak iklhlas dari Incik Bachok..Beliau sebaK tengok Titanic..hahahhahahahhahahhahahahhahaha


Jack: Rose,IncikBachok cakap aku bodoh Rose..Gila terasa hati ni tau...!!


Rose:Walaupun ko bodoh bengap,aku tetap cintakan kau Jack..

2 ulasan:

weengurl berkata...

ermm..ca try hg baling incik bachok hg tu dlm ayaq ais...hg try la tgk, sempat dak dia pikiaq nk carik papan baru..hak..hak...lawak...bru ada feelll

Amira Amair The Poyos berkata...

wEEN..

Baguih jugak idea hang tu..hahahhaha..aku kena buat ni..baru dia tau..
muahahhahahaha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!