Jumaat, April 08, 2011

JADI NENEK SEBELUM USIA

"Esok teman I pi cabut gigi sat.."

"Cabut gigi??!! bukan tahun lepas dah cabut dua batang ke?berapa banyak yang nak cabut ni??!!"
Ah..aku yang nak cabut gigi dia yang bengang plak dah pasai pa....

"Ala..tahun lepas tu tahun lepas punya la..ni tahun ni punya..sebatang ja pun.."

"Mula-mula sebatang..lepaih tu berbatang-batang.."

"Yang ni yang last la..takdak dah lepas ni.."

"Yela tu...nanti kalau ada lagi siap la...haii..I bakal kahwin dengan nenek la lepas ni.."

"Apa nenek??!!"

"U la nenek..nenek sebelum usia..hahahahhaha..gambar kahwin nanti u senyum takdak gigi..hahahahhahaa....I la kekal hensem ..hahahahahhahaa"

"Arggghh!! tu gigi geraham la..kalau senyum memang tak nampak..!!"


"Mana tau lepaih ni gigi depan plak ka..hahahahahaha..nenek..hahahahaha"

Bencinya aku!!!!!



Comel apa gua walaupun gua nenek..

2 ulasan:

Dakwat Basah! berkata...

terror la ko ni. ko boleh bygkn muka ko time tua nti. kahkahkah.

Amira Amair The Poyos berkata...

Dakwat Basah...


haaa...aku ada ilmu pandang ke depan.hahhahha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!