Ahad, April 10, 2011

BOYFRIEND ORANG GILA PUNYA ROMANTIK...BOYFRIEND AKU..?? HAHAHAHAHAHA..

Kadang-kadang aku terpikir gak..Camna la agaknya lelaki romantik ni kan kalau dia layan awek dia...Sebab aku tak pernah lagi kan kapel dengan lelaki romantik..hahahahha..Sebab apa tau...Sebabnya ialah aku rasa Incik Bachok first love aku dan bertahan kapel dengan aku sampai 2 tahun lebih dah pun..Sedangkan dua orang boyfriend aku yang terdahulu tu masing-masing aku kapel takdan sebulan aku minta putus..hahahahahahahha...

Tapi kan aku rasa geli pulak pulak kalau tengok lelaki romantik ni layan awek depa.Jiwang seh aku geli meremang bulu roma...Jadi kalau nak tau Incik Bachok adalah seorang lelaki langsung tak romantik..hahahhahaha.Sebab apa aku cakap dia langsung tak romantik?Sebabnya ialah...



1. Tak pandai nak cakap lembut-lembut dengan aku..hahahah...Cakap pun macam kawan-kawan ja...kadang-kadang nada dia cakap tu agak kasaq dan kuat..hahahha..

2. Tak pernah belikan aku anak patung pun...hahahahhaha.Katanya macam budak-budak ja...ok fine.aku boleh beli sendiri la...


3.Tak pandai memujuk.hahahahahahha...Kalau aku bergaduh dengan dia..selalu aku marah dia dengan nada menjerit dan kemudian dia plak marah aku dengan nada terjerit.Lepastu what the fish betul la aku ni kan...kalau dengan orang lain aku bergaduh takdak nangis la..tapi kalau dengan dia aku nangis plak..sambil nangis tangan dok tunjuk penumbuk kat dia..pastu dia cabar aku tumbuk dia..hahahahha..bengong betul.

4.Tak pernah kasi aku aku hadiah coklat mahupun bunga time hari jadi aku...hadiah paling sempoi dia bagi ialah shelai jersi bola..hahahahahaahhaha..jersi bola!!!


5.Tak pandai nak memuji sebaliknya suka kritik...Contohya kalau aku pakai baju baru ka ka atau selendang baru.mesti dia cakap..

"Heii..hodoh gila baju ni..." takpun... "Selendang apa u pakai ni..corak macam hampeh je."

hahahahhahahahahha...


6.Beliau adalah seorang yang tidak kelakar langsung dan kurang bercakap.Kalau bercakap pun ikut sedap mulut dia ja..

7.Cepat naik angin dan susah nak minta maaf kalau buat salah..Sebaliknya suruh aku plak minta maaf kat dia...hahahahahaha..sabar jela...hahahahahaha..


8.Selalu cakap menyampah kat aku kalau aku saja-saja nak cakap manja dengan dia..


9.Kalau aku cakap Ilove you kat dia..dia balas perkataan 'ye' sahaja...hahahahaha...

10.Anggap bergaduh dan bertumbuk adalah benda paling cool dalam dunia...Fuuhhh!!


Waahhh!!banyak lagi laa...malas nak taip ja ni sebab mengantuk..!!



Tapi ada satu benda ja yang buat aku rasa dia romantik..
Dia belikan aku rantai silver yang buah rantai tu diperbuat dari beras yang terukir nama aku dengan nama dia...Waahhh!!
Dia cakap aku kena pakai rantai ni sentiasa tanda aku milik dia dan nak aku ingat dia sentiasa...Wuhuuuu!!!

Time tu aku geli gila bila dia cakap camtu..hahahahhhahhaha

Jadi aku rasa aku tak heran sangat la kalau boyfriend aku tak romantik sebab aku pun memang tak suka sangat lelaki kalau romantik sangat kan..Jadi tak payah la nak bangga yerrr dengan aku kalau boyfriend hampa tu romantik kat aku...Aku tarak heran la...hahahahhahahha...

filem feverat Incik Bachok...




Adakah lelaki tak romantik memang minat cerita-cerita amacm ni ja ka?

6 ulasan:

nur hafiza rahsid berkata...

wkakakakakaka. nombor 3 tuh comel tapi kelakar :D semoga bahagia hingga akhir hayat dengan encik bachok!!

Amira Amair The Poyos berkata...

Nur Hafiza rashid..


haa..??
comel?
langsung tak comel..hahahaha

Kaki Merapu berkata...

bachok terbaek...hahahaha..kena plak ngan budak pompuan bergelar miss poyo...

Happy Ending Weh...

Amira Amair The Poyos berkata...

Kami Merapu..


hang cakap dia trbaek..
Plezz la..kang dia bc komen hg mesti dia syok gila...

s.u.h.a berkata...

hehe. comel.

Amira Amair The Poyos berkata...

s.u.h.a


haa..hg bleh kata comel jugak noh..
wuuuuu....


mmg comel kawai gtu..hahahha..
gila pasan la..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!