Khamis, April 14, 2011

YANG MANA SATU LA NI..

Tadi masa dalam meeting..aku terpikir la..Firaun yang mana yang memerintah masa zaman Nabi Musa dulu..What The fish kan aku ni..Dok meeting pasal kerja..aku pikir benda lain..tak inovatif langsung pekerja macam aku ni.. muahahhahahahahhahahha..


Tapi ..walaupun aku dok tepis-tepis kemunculan piramid-piramid yang ada kat mata aku..makin banyak plak depa dok mai terjah otak aku sampai aku tak larat nak tepis..Gila betul la...

Hmmm.....Kena siasat ni..baru habis meeting ni..jadi ada la kot time nak siasat...Satgi kita terjah laman web yang berkaitan..Hihihihihi...


Incik Bachok!!! Hari sabtu ni kita pi Kedai buku sebab nak cari buku yang berkaitan nih!!! Yeah!!



Gua tau..lu mesti nampak gua muncul kat depan mata lu jugak kan??Malu pulek nak ngaku..ececececeh....

2 ulasan:

Dakwat Basah! berkata...

firaun ada byk ek? perghh..nmpk sgt aku mls membaca. poyo, kita lumba, sapa dpt kaji dulu dia menang. dpt bercuti ke rumah taib mahmud.

Amira Amair The Poyos berkata...

Dakwat Basah..

haaa..mmg la byk...zaman mesir purba ada byk dinasti ko tau...lebih dari 20...satu dinasti ada lebih dri 10orang....ko bygkan kalau lebih dr 20 disnasti.berapa jumlah dia?haaaaaa...


aku terima cabaran hg..mana tau bila aku brcuti kat umh dia...dia berkenan kat aku buat bini ka..

muahahahhahahhahahha...

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!