Khamis, Julai 21, 2011

BARU DAPAT TENGOK TRANFORMERS DAN MASIH TAK PUAS HATI!!!

Semalam,akhirnya setelah berminggu-minggu aku dok tahan sakit mata dan sakit telinga bila baca pasal orang cakap filem Tranformers best la..apa la..Pastu makcik aku dengan kawan-kawan pun dok cerita pasal filem ketiga ni lagi best dari yang dua filem dulu..aku dah mula bengang..Akhirnya..aku pulak dapat tengok jugak dengan Incik Bachok sama abang Syed dengan Rostam lepaih balik kerja..Dengan muka berpeluh..busuk pun busuk la..nama pun baru habis kerja....hahhahahhaa..Biaq pi la aku ketinggalan nak dekat sebulan pun..Janji aku dapat tengok..hahahahahahahahah...Tapi aku agak kecewa jugak la sebab Megan Fox tak berlakon dah..Ganti Heroin baru plak..Aku dah la Admire ngan body dia..Berangan nak dapat body macam dia..Dia plak tak dapat berlakon..kecewa gila..Huhuhuhu..





Hang ni lesbian ka hapa ni dok admire body aku...??











Sebaliknya diganti plak dengan heroin baru yang boleh tahan jugak la body dia..tapi aku rasa kaki dia keding sikit la dari kaki Megan Fox..Aku bukan suka sangat perempuan kaki keding..Nampak macam tiang rumah kampung ja..hahahahahahah..Pastu aku rasa dia jenis macam mengada ja..Megan Fox nampak lasak lagi..Lasak la best..mengada-mengada mana best..Lasak pandai berdikari..macam aku..hahahhahahha









Keding-keding aku pun dapat berlakon ngan Shia LaBeouf..hang ada??




Pasal Shia Labeouf plak..aku malas nak cakap banyak la..tapi bila tengok muka dia..aku teringat watak dia sebagai budak terencat kat siaran Disney Channel dulu..Time tu aku Tingkatan 1 tak silap aku..hahahahha..Apa tajuk dia aku pun taktau la...Ok-ok lupakan pasal mamat Shia ni..Semalam aku tak dapat tumpu nak tengok filem ni sebab aku asyik pi kencing ja..Argghh!! Tension gila la sebab dua tiga kali gak la aku pi kencing sampai tertinggal banyak adegan gak la..Adoiii!! Yang pundi kencing ni pun satu la..awat taktau semalam dok buat pasai??geram betul la..sebelum ni tak jadi camtu pun..



Lepaih tu tiba-tiba cerita pun habis..Aku pun taktau ending dia macam mana!! Ni sebab dok mesej ngan Aloyah la..Argghhh!! Aku nak tengok sekali lagi!!!! Tak puas hati!! Tak puas hati!!




4 ulasan:

Huszaini berkata...

hehehe takpe2 tgok yg 3d plak pas ni!

Amira Amair The Poyos berkata...

Huszaini...

aku nk tgk 3D 8 juta kali..muahaahhaha...

Tiera berkata...

hahaha lawak2...kacau btoi pundi kncing ang ni...ala bli yg dvd ctak rompak je tgk..

Amira Amair The Poyos berkata...

Tiera...

tu la...
mcm2 la..geram jugak la..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!