Ahad, Julai 31, 2011

SELAMAT BERPUASA SEMUA BLOGGER YANG BACA BLOG CEQ!!!! HEEEE!! SUKA-SUKA!!

Pejam celik-pejam celik dah masuk bulan Ramadhan untuk tahun 2011.Gila aku macam biasa la tiap-tiap tahun bila mai bulan puasa ja mesti rasa teruja gila.Sebabnya time bulan puasa ni dia punya suasana aku rasa memang best gila..Dan masa ni la kita nak jalankan ibadat kita dengan senang sebab setan-setan dah kena ikat yoo!! yang kita perlu lawan la ni hawa nafsu kita ja tyang kadang-kadang peel dia mengalahkan setan..hahhahaha...

Aku rasa tahun ni jugak aku nak try kawal nafsu makan aku la..sebab sebeleum ni time berbuka ja aku makan dah macam jin ja..macam-macam aku sumbat dalam perut aku ni sampai nak sembahyang pun rasa berat perut ja...Memang tak elok la kalau keadaan macam tu kan..huduh gila perangai makan banyak macam tu..Lagi satu,aku kena cari supply Mercun untuk bulan puasa ni la sebab tiap-tiap bulan puasa aku mesti main mercun sama bunga api..kalau takdak mercun sama bunga api memang tak sah la..ahhahahahahha...


Malas aku nak cerita panjang buat lenguh jari ja dok menaip..hhahaha..
Disini aku mengucapkan Selamat Berpuasa kepada semua rakan-rakan sekelian.Malam ni dah start tarawih..jangan lupa pi surau or masjid nak tunai sembahyang Tarawih kita dan yang penting..jangan time awal-awal Ramadhan ni saf penuh..bila nak akhir ramdhan.Ado!
Hahhaaahaha...
Sebagai pembuka bulan Ramadhan ni..Aku hadiah satu lagu special untuk semua..Yela,semua orang tau,aku kalau time bulan puasa..metal kemana,rock kemana..aku layan lagu unsur ketuhanan ja..Terimalah!!!(macam konsert plak)..hahaha..






Haaa..baik punya kan..
Sepanjang bulan Ramadhan ni..aku akan selit jugak video-video lagu berunsur ketuhanan untuk semua..Lagu-lagu ni semua Feveret aku..Layann!!


YEAH!! YEAH!! PUASA!! YEAH!! YEAH!!

2 ulasan:

Kaki Merapu berkata...

selamat berpuasa mira :)

Amira Amair The Poyos berkata...

Kaki Merapu..

Selamat berpuasa jugak!!!
yeaahhhh!! sukanya bila mai posa!!

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!