Sabtu, Julai 16, 2011

BILA INCIK BACHOK KERJA SATU OPIS NGAN AKU..

Incik Bachok sekarang bekerja satu opis dengan aku atas arahan pihak atasan.Aku tak pasti samada dia kan kekal terui bekerja kat BM ni atau sekwjap saja sebab nak tolong backup doket yang tiba-tiba jadi banyak kat area BM ni..

Sebenarnya seronok pun ada jugak sebab BF kita kerja sekali kan..hari-hari leh nampak muka..ahahahahaha..Tapi hakikatnya kami berdua terpaksa berhati-ati supaya hubungan kami tak diketahui orang...Cewaahhh!! macam hubungan terlarang plak main rahsia-rahsia..hahaaaa..






Sebenarkan kami rahsia bukan apa..paham-paham la kan kat dunia pekerjaan ni..banyak yang jenis bawa mulut bawa cerita yang bukan-bukan kalau kami ni tunjuk secara terang-terang yang kami kapel..Yang kedua sebab nak jaga nama baik abah aku jugak..Yela..abah aku ni walaupun tak berpangkat besaq mana tapi dia memang orang kenai sangat-sangat la..Sampai aku pi kursus kat Taiping pun orang teguq aku tanya aku ni anak abah aku ka sebab nama yang hampir sama..Yela..aku Wan Nur Amira..Dia Wan Amairrudin..nak sama la tu kan..hahahahah..



Ketiga kami rasa buat apa kami nak heboh-heboh sangat..bila sampai time nak kawin baru hantaq kad kawin..Sennagkan macam tu..Heboh masa la buat apa..kami kan just kapel ja pun..bukan bertunang bagai kan....hahahahaha....

Jadi bila kami kat opis kami buat-buat macam kawan..cakap ber-aku hang lagi..hahahahahah...Tak mesra langsung dah..hahahaaa..





Lawak betul..berapa kali aku nak tersasul panggil dia Darling..Ayoyoyoyo..bahaya ni..Better lagi kalau kerja lain opis..Tapi dalam hati suka sangat-sangat..hahahahahha...Gatai!!






Ala...Miss Poyo malu-malu biawak plak nak tunjuk kemesraan..tengok macam kami..relax ja bermesra..huahuahua..!!

2 ulasan:

Tiera berkata...

gila pndai korang bdua blakon..kalo aku mmg xleh la nk wat cmtu...gumbira ssgt la tu kan..hikhikhik..

Amira Amair The Poyos berkata...

Tiera...

mmg suka sgt2..tapi bhaya wooo..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!