Isnin, Januari 17, 2011

KHUNSA

Balik kerja tadi,sampai ja depan pintu rumah,kucing aku si Baby tu mai dok menyerendeh kak kaki abah aku..

"Aku rasa baby ni nak berank tak lama lagi ni."Kata abah sambil tengok perut baby yang blat macam bola..

"Dok merapu pa petang-petang ni..baby tu kucing jantan..mai beranak kot mana plak.."Aku balas kata-kata abah.

"Hui..mana tau dia khunsa.."

Huhuhuhuhuhu

2 ulasan:

Ain Atika berkata...

ahahha apalahh .

Amira Amair The Poyos berkata...

Ain...

sape tgk kcing tu pun keliru..
jantan ka betina...

sebab kucing jantan pun dia sondol..kucing betina pun dia sondol..

hahhahahaha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!