Rabu, Januari 19, 2011

HOT MAMA YANG ADA ANAK SAKIT LEUKIMIA..AKU SEDIH!! HUUUUU...

Aku still dalam mood sedih..
Sebab tadi aku layan filem My Sister Keepers dengan abah aku sebelum pi kerja..
Gila sedih filem ni sampai aku sedih ja..nangis plak tu..waaa...jarang aku nak nangis kalo tengok cerita omputih ni..kalau citer korea aku tengok aku nangis la..
Ni citer omputeh...tak sangka nyahhh!!





Gila Cameron Diaz jadi mak kepada 3 orang anak dalam filem ni..
Memang hot mama betul la hang Cameron..First time aku tengok hang berlakon jadi mak orang..


Gua la insan paling hot dalam muka bumi ni baaiii...



tapi aku sedih ni..Waaa....cerita ni sedih gila babas la..Huuuuuuuu....





Tapi lu orang ingat senang ka nak pegang watak mak yang ada anak sakit Leukemia..sedih ooo..waaaaaa....

2 ulasan:

roses berkata...

aku tak minat pon cameron diaz..tp sbb mis poyo ni, aku tgk jgk sister keepers ni.
cayalahh.
besa betul pengaruh air mata hang kat aku.:D:D

oh anyway kelaka gile entry2 hang.:D:D

Amira Amair The Poyos berkata...

Roses..

Tu la..
sedih wooo..sampai la dok layan g citer tu kalo ms terluang..

lawak ka?
huahuahuaa

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!