Khamis, Januari 06, 2011

ALHAMDULLILLAH!!! AKHIRNYA.....BETA BERJAYA JUGAK!!!! HAHAHAHAHAHA (GELAK ANGKUH)

Hari hari aku malas menulis blog.Pasaipa..?? Pasai aku rasa tak tenteram,tak aman dan tak sentosa.Tadi masa aku buka satu laman web yang khas untuk pekerja-peerja TM mendapat informasi semasa tentang company..aku ushar tang laman sembang..apa?ingat facebook ja ada laman sembang?hahahhahahahaha..
Aku tengok pakat-pakat tulis kat situ yang depa dah dapat surat lantikan tetap.Aku try ushar depa keja kat mana.Merata negeri..KL..Melaka..Johor..Negeri sembilan..Pakat-pakat happy.
Awat aku tak dapat lagi??? Jadi aku tanya kawan-kawan yang dekat dengan aku.Dpa kata,depa pun tak dapat lagi..hampa gila...sedih.sob..sob.sob..padahal dah dengaq ura-ura yang memang akan dapat surat.Samapi petang la aku dok tunggu kot-kot la pihak HR Penang nak kol aku ka..Suh amik surat kat pejaabat depa..tapi haram tak dapat satu panggilan pun..sedih gila..waaaa....


Samapai la lagi setengah jam nak balik..aku tengah buat kerja yang Incik Pegawai 1 bagi.Tiba-tiba ja..makjang aku call.Nak bagitau dia dah masukkan duit seribu ringgit kat dalam bank aku..bukan untuk aku la..untuk Tok aku..kikikiki..
Kami pun sembang gila-gila remaja walaupun makjang aku tak remaja dah anak 3 dah..tengah glak sakan macam langsuir(ala..bkan orag dengaq pun..aku sorang ja dalam bilik..) tiba-tiba aku tengok kat skrin pc aku ada emel baru masuk..dia tulis kat situ..



Surat lantikan tetap (ni tajuk emel daa..)



Aku pun terus bukan..tengok-tengok...
Waahhhhhhh..surat lantikan aku dah samapi..
Gila aku jerit punya kuat samapi makjang aku pun jerit sama..hahahahahahahah..dia tanya pasaipa..aku pun cakap la surat aku dah sampai..
terus makjang cakap..

"Lepaih ni hang nak buat loan bank dah boleh la..."



cISSSS..Dan lagi makjang promoote loan.Mentang-mentang la kerja bank..
Tapi yang penting..aku punya gembira samapi cakap pun tak betul sampai Incik Pegawai 1 pun dok gelak sama bila dia masukbilik aku tengok gelagat aku..kahkahkah...






Ni suratnya...tapi awat depan aku ada PUAN?sepatutnya CIK la..aarrrggghhh tak puas ati tang sini..demmm!!!

4 ulasan:

Penanggah berkata...

Tahniahhhhh lerrr.... bila nak buat kenduri plak tu..

Amira Amair The Poyos berkata...

Pnanggah..

time kasih..
gua cadang nak buat knduri plak..gua nak panggil slurih cakerawala..mai knduri gua..
hahahahhaha

Kaki Merapu berkata...

open table cepat...hahahahah...

Amira Amair The Poyos berkata...

kaki merapu..

bila-bila pun boleh..
kahkahkah..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!