Isnin, Januari 03, 2011

MAAF..SAYA TERPAKSA BAGI ALASAN MACAM TU

Hari ni aku kerja..tapi aku jadi malas sebab dah lama cuti kan jadi akau amik emergency lave..
hahahhahahahha..

Pastu Mr Eksekutif hantar msj..


hang tak mai keja ka?

aku pun jawab..

saya cuti..


dia balas balik..

bukan Encik Pgawai 1 cakap hari ni takleh cuti ka?

Aku pun bagi alasan..

saya ambik emergency leave sebab hantaq adik saya pi sekolah..hari ni hari first dia kat sekolah menengah dia takmau pi sendiri plak..

hahahahahhahaa..
jahat gila pekerja macam ni..padahal adik aku pi sekolah sendiri tadi..
ahahhahahahahhaha..memang jahat gila..

2 ulasan:

Penanggah berkata...

gua lagi plak besau punyer hamlau.. sajer bagi tau kat bos yang hari ni gua malas nak masuk opis sebab hari ni gua sendiri nak daftar diri masuk skolah tadika.. haa.. padan dgn muka boss gua kena tipu.. hahaahaa..

Amira Amair The Poyos berkata...

Penanggah..

tu la alasa paling hamlau aku pernah jumpa..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!