Jumaat, Januari 14, 2011

RASA SEBAK DALAM DADA..MACAM TAJUK LAGU DAA...

Gila boring aku pagi ni..
dari pagi takdak kerja langsung..apa kes kan..baik aku dok kt BM ja..kerja banyak tak boring..ada orang dok buat lawak je..
ada radio lagi..

Ini dalam suasana sunyi sepi..
takdak suara orang sembang..macam tertekan ja..
Kalau sembang pun gitu-gitu ja..
Tapi tadi Mr.Eksekutif mel aku..

Mira,awak jangan risau..awak dipinjamkan sementara je kat sana untuk Projek Migration..bila dah setel awak datang sini semula..Yang penting awak belajar penggunaan Sistem NIS kat sana untuk pengetahuan..


Waahhh..terharu plak bila Mr Eksekutif hantar emel camtu..tapi sampai bila bos?dengar cerita Project ni takkan setel sampai hujung tahun ni..
Waaa....!!

4 ulasan:

sic berkata...

memang poyo pon>>tah pape

Amira Amair The Poyos berkata...

sic..

tima kasih..

mmg tah pape pun..
sapa suh bc kan..

Aswadi Jawal berkata...

nice blog...
i follow u, do follow me back :)

Amira Amair The Poyos berkata...

Aswadi Jawall


Thank

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!