Rabu, Januari 26, 2011

GILA MONSTER

Tadi aku try taip perkataan GILA kat google..Sekali keluaq Gila Monster..
Jadi aku pun try klik nak tau pa benda la Gila Monster ni kan..Hahahhaha..gila punya pelik ja nama..Raksasa gila?
hahahhahahaha...Tengok-tengok..





Cinabeng Miss Poyo gelakkan nama aku..!!!
Apada nama cicak ni Gila Monster..!! hahahhahhaa..
Tah mangkuk mana kasi nama kat menatang ni pun aku taktau la..
Tah-tah menatang ni ada penyakit cicak gila pa...
hahahhahahahha..
Aku nak terkencing wooiii!
gelak banyak sangat..
hahhahahhahahahhaahha..

2 ulasan:

Penanggah berkata...

Ooo cicak ni la yg curik basikal gua minggu lepas.. apa dia ingat tukar nama gila monster tu gua takut.. woii cicak kubin klau lu handal jom ler kita fight 1 by 10..

Amira Amair The Poyos berkata...

Penanggah..


ooo..patut la aku tgk cicak ni gembira mngayuh basikal baru..rupanya basikal lu ka..
Xpa wei..nanti gua kasitau si Gila ni lu nak fight 1 by 10 dgn dia..msti dia suka..hahahha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!