Isnin, Januari 17, 2011

ULTRAMAN DAN MAK

Masa aku kecik dulu..mybe dalam umur 4 atau 5 tahun.Aku tinggal kat Bukit Mertajam time tu sebab abah aku da beli rumah kat sana.Time tu aku berkawan ngan mak aku je..Mirul pun time tu baby lagi..Mak ngan aku suka layan tengok kartun sama-sama.hahahhahaha...
Salah satunya ialah kartun ultromen...
Selalunya bila kartun altromen dah start mesti mak jrit panggil aku..

"Miraa!!! otomen dah start..mai tengok lekas....!!!"


hahahhahahaha..
Aku dok cari balik ultromen yang aku tengok dulu..tapi tak ingat la..sampai la aku jumpa video ni..





Walaupun ni cuma lagu permulaan untuk ultramen ni..tapi aku memang dah sahkan dalam pala otak aku..memang ultramen ni yang aku layan dulu (Ultramen kan banyak jenis..taro la..seven la.)


Abaikan satikata dibawah..
tapi bila baca lawak sial..
hahhaha

4 ulasan:

Linglung berkata...

otromen gua tak layan sangat...gua layan gaban dgn suria perkasa hitam..haha

Bijen M. berkata...

Haa.
Betul betul.
Banyak sangat versi Atromen sampai kempius dah.

Amira Amair The Poyos berkata...

Linglung..

Gaban aku tak layan..tapi suria perkasa hitam aku layan..sampai bertumbuk ngan paksu aku lepas tgk cerita tu..gila lebam mata aku..
hahahha

Amira Amair The Poyos berkata...

Bijen..

aku pun pening la..tapi abah aku tau pulak nama-nama otomen..biasala..sampai la dia dok layan DVD otomen..
huuuu

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!