Selasa, Disember 07, 2010

ABANG KOREA..MISS U LAH..

Semalam Incik Bachok ada kasi aku 4 DVD drama bersiri korea.Tapi salah satu dari yang dia bagi tu aku dah ada..malangnya hilang masa aku renoved rumah tahun lepas.So,aku ambik jugak la..Aku rasa Incik Bachok nak bagi lagi kot kat aku.Aku ni dah lama tak beli DVD drama bersiri Korea ni.Last beli 2 tahun lepas.Pastu haram tak beli dah.Bukan apa..takdak masa..Dulu boleh la layan seharian tengok drama korea dari satu episod keatu episod.La ni nak tengok yang tayang kat 8tv pun takdak..Punya la bizi hidup aku.
Bukan takat drama..filem-filem korea pun aku layan beli gak..OST drama korea..semua aku sapu beli.Sampai Cina kedai DVD pun kenal aku.Yang cetak rompak..yang original sampai beratus..aku sapu beli..Gila betul aku dulu...
Tapi la ni..nak layan pun tak lalu..asyik kerja ja..
Dah la tadi orang opis call pasal kerja.Ya rabbi..depa ingat aku OT kot hari ni..hahahahahah..
Ni aku rasa nak kena layan jugak ni drama korea ni..hihihihi..
APa tajuk dia pun aku taktau la..
layan pi la....




Gua nak majuk sama lu arrr..apasal lu dah lama tak layan drama n filem gua??!!

4 ulasan:

weengurl berkata...

haha...wei..apa tjuk dia wei??aku pun gila drama korea gak..blambak2 cd kt umah aku..kira2 balik duit yg aku beli tu..dah bole beli henfon baru dah..haha

Amira Amair The Poyos berkata...

Princess Hours ngan Prince Hours..lagi dua aku tak ingat tajuk dia..
yang princess hours aku dh ada..
tapi amik pi la..hahahha..
yaka?sama la ngn aku hang tau..gila beli cd-cd korea..hahahha..
nak pinjam bleh?hahhaha

weengurl berkata...

oo...aku ada..huhu..bole2...ada ja ni dlm stor cd aku..klu hg nk komik jepun2 pun ada haih..siap ada yg kena makan anai2 lagi..haha

Amira Amair The Poyos berkata...

Wehh..komik jepun alih bahasa melayu ka?
aku pun ada weiii..
yg jnis cintan cintun tu..
waaaaa...tak sangka ganas2 kita bleh layan komik jepun jnis cmtu..hahahahha..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!