Rabu, Disember 08, 2010

LAYAN YANG TAK TERLAYAN

Sebenarnya aku rasa muskyil gak..apasal Incik Bachok bagi DVD-DVD drama bersiri Korea ni.Bukan dia beli pun.Entah yang sapa punya dia bantai ambik bagi kat aku.Katanya DVD tu memang dah ada sejak dia masuk menyewa kat rumah dia.Bila aku tanya kot-kot la yang housemate dia punya ka..katanya housemate dia pun taktau siapa punya.Lagi pun tau-tau la orang laki.Bukan nak layan sangat cerita Korea ni..Tapi yang muskyilnya dia macam suka ja bagi DVD-DVD tu kat aku.Aku pun suka hati jela ambik walaupun muskyil..


Gua pun musyskil gak ngan Incik Bachok lu tu.Tiba-tiba kasi drama lakonan gua kat lu
Sehingga la petang semalam,masa aku dok gayut dengan dia.Takdan 2 minit cakap..terus dia kata dia nak layan bola.Malaysia lawan Laos.Aku yang memang tak layan bola pun cakap la aku nak layan drama Korea.Sekali dia jawab..
"Bagus la ada drama Korea..leganyaa..."
Leganya??apa maksud leganya?Sambil aku tengok Tv aku pun pikir la..Last-last baru aku tau..Dia rasa lega sebab lepas ni kalau dia tengok bola.Dia tak payah layan mesej-mesej aku.Yela kan..aku ni memang jahat sikit.Time dia tengok bola.Time tu la aku nak mesej macam-macam dengan dia sampai dia tak leh tumpu perhatian kat bola dia tu..
Cissss..dia pandai memanipulasi otak aku rupanya..Kalau aku layan drama korea time dia tengok bola.Memang aku tak mesej dia la..
Huhuhuhuhuhu..ciss..ciss dan ciss...




Hah!! Gua dah agak..dia memang suka layan tengok gua main bola dari layan lu..
hahahhahahhaa

Ciss..cisss dan cisss...





4 ulasan:

za petrelli berkata...

hahhahaha

Amira Amair The Poyos berkata...

za..

hg gelak noh..

Tiera berkata...

nanakkk cterr koreaaa...hehehe.besss r kan cter green rose kan mira..xde ke ek cter korea y baru2 nyerr

Amira Amair The Poyos berkata...

tiera..

mmg pun..tp tu crita lama la..
td mira p kedai cd..crita terbaru tajuk dia personal taste..bru release..yg blakon dlm filem boy over flower blakon..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!