Selasa, Disember 14, 2010

HALANGAN DARI MATA

Malam ni cadang nak tidoq lewat..malangnya mata dah mengantuk.
HUHuhuhuhu..esok aku cuti..cuti kecemasan..sebab aku nak kena bawa adik aku si Azhan daftar ke Tingkatan 1.Tak sangka mangkuk ayun kecik ni dah masuk tingkatan 1..


Aku mengantuk!!!!!

nak cerita apa pun takleh..tak guna!!

4 ulasan:

Cikgu Ibrahim berkata...

Apa khabar? lama juga saya menyepikan diri. Sampai komen-komen dalam blog saya pun tak sempat nak balas. Sebenarnya saya bertungkus lumus menghabiskan Master. Sekarang baru je hantar. Insya Allah selesailah nanti dan boleh konvokesyen Master tahun depan. La ni masih kerja kat telekom ka.. dah naik pangkat ka.. banyaknya soalan..

Amira Amair The Poyos berkata...

Cikgu Ibrahim..

wassalam..

wah..sekarang dah buat master..bagus la cikgu yer..
iyela cikgu,saya masih krja di Telekom,tahun depan isyaallah saya akan ke jawatan tetap..
hehehe..

Linglung berkata...

kemain mithali lagi kaknya si adik ni ya??

Amira Amair The Poyos berkata...

Linglung..

tak la mithali sangat..
kadang-kadang budak tu kna belasah jugak ngan aku..
hahahahha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!