Isnin, Disember 20, 2010

SEHARIAN

Owh..baru aku tau..kelmarin..satu entri pun aku tak tulis..
betul-betul mengejutkan..
Hohohoho..


Pahal dok tulis pendek-pendek ni..
Chalo pi makan..

6 ulasan:

Linglung berkata...

ouh, baru gua tahu entri ni cerita pasal semalam lu x up entri..kemain bijak lagi! haha

Nordin berkata...

pendeknya. pemalas jugak orang ni hehe :P

Penanggah berkata...

haa..ahh!! gua pun baru perasan.. maka dngn itu diatas kegagalan serta kecuaian saudari yg gagal mengupdatekan story2 panas maka kami pembaca setia blog poyo ni ingin menuntut ganti rugi sebanyak rm20juta huhuhuu!!

Amira Amair The Poyos berkata...

Linlung...

hahahahaha..ceq pun tak prasan ceq tak update..
heeee

Amira Amair The Poyos berkata...

Nordin..

sekali sekala la..
huhuhu

Amira Amair The Poyos berkata...

Penanggah..

Nanti gua bincang dgn pguam gua..bukan takat 20juta..200 juta pun gua bleh byr la..gua kan kaya..
hahahhahaha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!