Ahad, Disember 12, 2010

NAIK..NAIK..JANGAN TAK NAIK..

Sejak dua menjak ni..Heboh pasal minyak naik.Lepas tu bila time cuti-cuti sekolah ni,kaum-kaum ibu dok bersembang pasal hantaran anak orang ini..orang itu..tinggi..sama naik selaras dengan harga barang pun naik jugak..
Jadi kita layan lagu pasal naik-menaik ni..
hahahahha...




Aku tak tahan la tengok Ali Mamak menari..
hahahhahahahha,...

2 ulasan:

FarhanaFabulous berkata...

kalau bule sume nak naek..haish!

Amira Amair The Poyos berkata...

farhana..

tau xpa..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!