Khamis, Disember 30, 2010

ADIK AKU DAH REMAJA KA?

Tadi aku bawa Azhan pi daftar kelas kat Sekolah menengah..
Waaahhhh..semua budak laki dalam kelas dia tinggi-tinggi sesuai dengan umur depa.
Awat Azhan ja kemetot ni?
Huhuhuhuhuhu..



Memang kesian la bila pikir dia nak mengalas beg nanti nak ke kelas dengan buku banyak..buku teks lagi.
Dah la adik aku kategori budak skema..
Wawawawawawawawa...
Kesiannya diaa....



Tapi macam tak percaya plak Azhan dah masuk sekolah menengah.
Azhan adik kecik yang selalu kami manja-manja..layan dia macam budak kecik..macam baby...
Pakaikan dia baju..pakaikan dia kasut sekolah..sikatkan rambut dia...Dah masuk sekolah menengah dan pagi tadi kami tiga beradik still layan dia macam dia budak kecik lagi..aku pakaikan baju..alia sediakan kasut..mirul pakaikan tali leher..hahahahaha..Untung Azhan dapat kakak-kakak dan abang macam kami..
Lepas ni..kami kena tumpukan lebih lagi kat Azhan.Sebab masa kami sekolah dulu..Kami suka buli orang.Takmau la Azhan yang dapat balasan atas perbuatan kami sebab Azhan tak macam kami..Tau la kan bila masuk Sekolah Menengah banyak cabaran..kaki buli pun banyak..(macam kami dulu..) huhuhuhuhu..




Azhan..semoga hang dapat sesuaikan diri hang kat sekolah baru noh..Sebab akak tau hang ada jugak curi-curi baca blog Kaklong.Macam mana akak tau?Sebab haritu hang tanya akak apa maksud 'cibai'..haaaaa..perkataan tu banyak kat blog Kaklong..hahahahha.'Cibai' tu cabai yerrr..Dah..dah..Blah dari blog ni yerrr..









Kaklong..Azhan dah besaq la..tengok An pakai spek mata Bangah..nampak macam budak besaq kan..kan..kan..??

Wait the menet!! Macam mana Incik Bachok masuk sekali dalam gambaq ni??

4 ulasan:

Nordin berkata...

hahaha.. adik dgn kakak berbeza sungguh.. si kakak pembuli, si adik kena buli.. hehe

Amira Amair The Poyos berkata...

Nordin..

sebab akak dia ikut mak abah depa yg dulu kaki buli n gaduh kat sekolah..dia ni ikut sapa taktau..tak ciri2 kami lansung..
hahahha

Bijen M. berkata...

Masuk sekolah teknik habislah.
Ha ha ha!

Amira Amair The Poyos berkata...

Bijen..

tau xpa..
aku ni keluaran sekolah teknik..tu jadi lagu ni..
hahahaha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!