Sabtu, Disember 25, 2010

MOTOR 125Z UNTUK DIJUAL..WAHHH..MACAM MUDAH.MY PLAK AKU RASA....

Adik aku si Mirul ni nak jual motor 125z dia.Sebab dia nak jual motor dia ialah dia nak beli kereta.Wahhh..bukan main kau yerr sejak dah kerja ak..nak sambaq kereta plak.Bagus betul hang yer..nak beli kereta bila dah berkerjaya ni..huhuhu..

Motor Yamaha 125Z dia ni tahun 2007.Motor ni memang tiptop nampak macam baru sebab dia jarang naik..Simpan dalam stor ja..Dia ada motor satu lagi.Beli motor ni sebab dia minat ja.Time tu lepas PMR kot dia beli..atau lebih tepat abah aku yang beli untuk dia..hahhahahha..Dia punya mileage just baru 14388 ja..Siap nak kasi sepasang sportrim lagi tu free..
Harga dia RM4500 dan boleh runding lagi sampai dua-dua pihak puas hati(adik aku ngan pembeli la..)






Cibai hang..nak jual aku..ptuiihhh!




Sapakah kereta itu??sampai hampa sanggup jual aku!!!



Hmmm...rasa cam model plak aku ni..bergaya daam pelbagai sudut gitu...


Tapi aku tak puas hati gak!!!!!



Kalau berminat..
hubungi adik aku..
Mirul-0174882868
Ingat..kol untuk beli ja..bukan untuk ngorat..
hahahhahahhahahhahhahhaahha



8 ulasan:

aleen aiden berkata...

ha3,punye saket ati motor 2 sampai die pon berkate2 kat blog ni eyh. :P

Amira Amair The Poyos berkata...

aleen..

motor pun da prasaan gak..
hahahahhaa

Tanpa Nama berkata...

sy cntct xdpat pun..mto ad xlg?

Tanpa Nama berkata...

ader lgi x mtr ni?

Tanpa Nama berkata...

ader lgi x mtr ni?

Miss Poyo berkata...

dah jual dah dik oiiiiii..
lama dah ni..

Tanpa Nama berkata...

Saye nk tapi mto x tiptop lah mahal pulak tu

Tanpa Nama berkata...

Mtor ade agi ker....nk bli la....

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!