Jumaat, Disember 10, 2010

SURUHAN JAYA PERKHIDMATAN AWAM!! SILA JAWAB PANGGILAN AKU!!

Aku sepatutnya ada temuduga untuk jawatan Juruteknik Awam kat KOMTAR dibawah Suruhanjaya Perkhidmatan Awam.Pukul 8 pagi.





Masalahnya sekarang surat tu baru samapi tengah hari tadi.!
Buduss!
Hari ni aku kena interview.hari ni baru sampai surat!!
Tu pun tengahari tadi..
Babi la!!





Dah tu..aku nak call no telefon yang tertera kat surat tu..kalau ada sebarang masalah,,call nombor tu.Aku nak call la..nak bagitau masalah aku ni..Dua jam aku call bai..dua jam!!
Haram seorang pun tak angkat.Pi mana habis.Takkan semua cuti kot??
Mentang-mentang la hari ni jumaat..esok lusa cuti..pakat cuti habis..
Mangkuk tandas betul la!
Sekurang-kurangnya mesti ada stok seorang akan jaga talian kalau diorang takdak.Ni haram!!
sorang pun tak angkat.





Ni tadi aku call lagi..tak angkat jugak..memang !@#%%&*
Perkhidmatan Awam kepala bapak depa la..!!



Ni sambil tulis sambil call ni..ngage plak dah..
gila betoi la..



Lu nak gua tolong lu ke?Meh gua tembak depa sorang-sorang.Lu mau ka?

4 ulasan:

James Buns berkata...

tembak la gua..gua pasrah!

Penanggah berkata...

tak payah tembak2..kasi bom trusss..

Amira Amair The Poyos berkata...

James..

lu mau bunuh diri ka?
hahahaha..siap pasrah lg..
heeeee

Amira Amair The Poyos berkata...

Penanggah..

kang jd kes altantuya plak..
naya gua..
hahahaha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!