Jumaat, Disember 10, 2010

TETAP KE TAK TETAP??

Heeeee...
Betul ke aku bakal ke lantikan tetap?
Hahahahhahahahahahahha...
hahahhahahahahhahahhahha...
Bestnya kalau dapat ke lantikan tetap..
gaji naik..elaun-elaun semua dapat..
Happynya hidup!!


Minta-minta la aku dapat ke lantikan tetap..
Sekarang ni macam huru hara je pasal kes pekerja baru yamg masuk awal tahun ni.
Ada yang cakap kami semua kena sambung lagi setahun..ada yang kata kena sambung 2 3 bulan plak tahun depan.Ada yang cakap akan terus ke lantikan tetap terus..
Huuuuuuuuu...


Tapi tadi....
Ni adalah salah satu daripada emel yang aku dapat la..
Ada banyak siri..tapi aku copy salah satu jela..


Tuan / Puan;

Siri e-mail di bawah adalah berkaitan.

Kerjasama tuan / puan diminta segerakan hantar justifikasi anggota khususnya yang akan tamat kontrak 31 Dec 2010. Anggota yang berkelayakan boleh dipertimbangkan untuk lantikan tetap mulai 1 January 2011. Sila pakai “Borang Penilaian Kontrak dan Permanent – Dec’10” seperti yang disertakan di atas dan hantar SEGERA ke pejabat ini.

En (terpaksa dirahsiakan nama);

Tolong kordinat untuk RNO Sabah. Hingga setakat ini tiada justifikasi yang diterima pejabat ini bagi mereka yang akan tamat kontrak 31 Dec 2010


Terima kasih.




Depa ada attach jugak file senarai nama.Nama aku dengan seorang lagi staff yang sama-sama kena posting kat tempat ni dulu pun ada..hahahahhahahhaa...



Lepas tu seorang lagi orang atas kat KL sana hantar hantar plak emel..


Sekiranya lantikan tetap, dokumen yang lengkap eg sijil akademik SPM, Diploma / Ijazah, transcript & Kad Pengenalan diperlukan untuk hantar bersama borang justifikasi / penilaian yang telah ditandatngani oleh GM division masing-masing.


Terima kasih.








Hahahhahahhahahah..syoknya...
hahahahhahhahahaa..

Tapi..Kalau betul la aku dapat ke lantikan tetap..
aku kena interview dulu jugak..
waaaa....










Hahahahahhaa..kena interview sekali lagi yee kalau nak tetap?sekarang gua gelak kat lu plak..hahahaha..padan muka lu..

2 ulasan:

nurayunni berkata...

wah..tahniah2...
buat yg terbaik ye...

Amira Amair The Poyos berkata...

ayunni..

Tima kasih yeeee..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!