Selasa, Disember 21, 2010

BULAT SEBULAT BULATNYA..

Benda yang paling aku risau sekali ialah masalah berat badan aku.Makin bertambah-tambah aku tengok..
Waaaaaaaa.....
Bila aku tengok balik gambar aku masa First date kami dulu..gila kurus la jugak..tapi tak la kurus sangat.huhuhu..



Gambar first date yang bodoh-bodoh alang..





Tapi sekarang aku tengok makin naik dan muka pun makin bulat..
waaaaaaaa...
Gila bahagia sampai muka debab apa kejadahnya ni..
Aku dah buat macam-macam still tak berubah gak..
Huhuhuhuhuhuhu..



Gambar yang keberapa juta date pun aku taktau

Incik Bachok dah berjaya menurunkan berat badannya setelah sebulat sedebab dengan aku dua bulan lepas..tapi aku?
Waaaaaa...

4 ulasan:

Kusyi berkata...

reveal sudah ur face...bwahahahaha...bleh stalker la pas ni..hahahaha...

Amira Amair The Poyos berkata...

Kusyi..

waaa...
menakutkan btoi hg ni..nak stalker aku..
hahahhahaa

Penanggah berkata...

body brubah tak per.. yg pnting abng bachok x berubah.. huhuhuu!!

Amira Amair The Poyos berkata...

pENANGGAH..

Wahh..dasatnye lu punya ayat..bikin gua terharu..
wawawawawawa

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!