Sabtu, Disember 04, 2010

RUSA BERSEMADI DALAM PERUT AKU

Semalam mak aku masak rusa tau dak..Rusa masak merah.Peerrgghhh.!! memang mantop rasanya rusa ni.First time makan rusa dok teringat lagi sampai la..macam jatuh cinta plak..hahahahhaahahah..

Lepas tu,abah aku plak layan..sekali dia tambah nasik sampai 3 pinggan..gila gaban betul.Pastu Mirul plak ngan Paksu layan.Tapi mak aku tak kasitau depa yang tu daging rusa.Depa menyangtap dengan rakus gila.Dok puji-puji plak sedap.Sekali berpinggan-pinggan layan.Habis ja depa selesai makan,mak baru bagitau depa..hahahaha..tengok muka terkejut depa memang tak bleh blah langsung..
hahhahahaa..Mirul siap cakap lagi..

"Mak..hutan mana depa pi tangkap ni..??Satgi jelmaan mana ka.."
hahahahha..apa punya mangkuk la hang ni Mirul..
Lawak..lawak..

Tapi memang best la rasa rusa ni.Daging dia halus..manis dan lebih lembut dari daging lembu dan kambing.Wah..kemaruk nak makan lagi ni..nak suh mak beli lagi masak ni..
Hehehehe..

Apa pandang-pandang?nak kena tanduk??!! Cilaka hang makan kawan aku.Huhh!


2 ulasan:

hamzah ian berkata...

ah sudah...

Amira Amair The Poyos berkata...

Hamzah..

awat?tkut rusa?
hohoho..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!