Jumaat, Disember 10, 2010

BIAWAK BERCOMOLOT..APA NAK JADI DENGAN BINATANG ZAMAN SEKARANG..HAHAHAHAHA

Bila aku tengok video ni..
Teringat video comolot KLCC..
Gila sebijik tu..
hahahhahahahhaha..




Biawak pun pandai comolot yerrrr..
hahahaahhaha

4 ulasan:

KimiCnoL berkata...

seyes sejibik..agagaga

JOM BACE ENTRY BARU =)
"1.Panas!!"

SpaQue berkata...

background music xleh blah syiall...
kete lalu pn wat dono jek..ciss biawak ni..hehe..agk2 r nk stim

Amira Amair The Poyos berkata...

Kimi..

tau takpe..
hahahha

Amira Amair The Poyos berkata...

Spaque..

Issk..
biawak romen pun lu stim ke?
hahahhaha..
tapi mmg background dia takbleh tahan..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!